Daria Van Bael

Tattoo artiest, piercer en zaakvoerster

Al van kinds af aan ben ik bezig met tekenen, knutselen en van alle andere creatieve dingen. Ook werd ik altijd al omsingeld met de wereld van tatoeages.

 

Mijn beide ouders hebben tattoo's en hebben (hadden) piercings. Maar ook vrienden en kennissen van mijn ouders hadden dit. Een tattoo of piercing is dus ook nooit iets vreemds geweest voor mij.


Toen ik 15 was besloot ik om zelf mijn aller eerste tattoo te laten zetten. Dit met toestemming van mijn ouders uiteraard! Nadien zijn er nog vele bijgekomen in de loop van de jaren want je weet wat ze zeggen. 'Just 1 tattoo... said no one ever!' :P


Toen ik 17 was en in mijn 5de middelbaar zat begon school mij enorm tegen te steken en had ik het gehad met ons huidig schoolsysteem! Ik stopte met school om te beginnen tattoeëren. Goed zot zou men zeggen!


Na een opleiding ben ik 11 februari 2019 zelfstandige geworden en ben zo tot op de dag van vandaag bezig met het plaatsen van tattoo's.


Op 5 oktober 2019 opende ik mijn eigen shop in Pijpelheide in de woning van mijn papa, de eerste tattoo shop ever in Pijpelheide! Hoe cool is da!


Na een mooi jaar en half besloot ik dat het eindelijk tijd werd voor mijn eigen shop. Na even zoeken vond ik het ideale pand gelegen in Putte.


1 juli 2021 werd een speciale dag want toen ging mijn tattoo shop eindelijk open!


Na 2 mooie jaren in Putte werd het tijd voor mijn ultieme droom! Een eigen huis, een plek onder de zooooon :p

Jawel 4 juli 2023 zijn mijn vriend en ik officieel huiseigenaars geworden van ons eigen stekje in Hulshout.


Vanaf 2 september 2023 is de shop hier geopend op haar (hopelijk) final destination! Allen welkom in mijn eigen stekje dat we van ruwbouw helemaal hebben omgetoverd tot droomshop!


xxx Daria